YKS 2022 ‘de Radikal Rüzgarı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

YKS sınavında elde edilen dereceler le tüm dikkatleri üzerinde toplayan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde basın toplantısı düzenlendi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya dereceye giren  öğrenciler, Radikal Eğitim Kurumları Yönetim kadrosu, öğretmenler ve veliler katıldı. Kemancı Kafe’de  gerçekleşen program başarılı öğrencilerin öğretmenlerini ,Öğretmenlerin de öğrencilerini 1 dakika kesintisiz alkışı ile başladı.

Öğrencileri ile gurur duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları konuşmasında:” Bir şeyin altını  çizmeyi önemli görüyorum. Her dershane sınavda dereceye giren öğrencilerini reklam yapmak ister bu çok anlaşılır bir şey, Ama bu sınav neticede 3 milyon öğrencinin girdiği bir sınav  ve mevzu sadece reklam yapmak değil bizim için.Bu kadar öğrenciyi ülke şartlarında önemli meslekleri kazanacakları bölümlere gönderebilirseniz asıl başarı bu bizim için. Bu anlamda yaklaşık on aydır emek harcayan ve emeklerinin karşılığını alan bütün kardeşlerimizi kutlamak ve uğurlamak için bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz. Hepsine bize yaşattıkları bu güzel duygular için teşekkür ediyorum. Hepinizin huzurunda kendilerini bir kez daha alkışlamak istiyorum.

YKS sınavında Radikal Eğitim Kurumları öğrencilerimiz ilk 10’da 4,İlk 100’de 18,İlk 1000’de 113,İlk 3000’de 140,İlk 10 000’de 178,İlk 20 000’de 197,İlk 50 000’de 211 ve İlk 100 000’de 232 derece ile bir kez daha eğitimde farkımızı ortaya koyarak bizleri gururlandırmışlardır. Hedeflerine ulaşan bu kardeşlerimizi bir kez daha yürekten kutluyor onların başarısında büyük katkıları olan eğitimci kadromuza da şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.

Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Yöneticisi ve Türkçe Öğretmeni Cemil Sakar yaptığı konuşmasında:”İyisiyle kötüsüyle bir sınav maratonunu daha geride  bıraktık. Çok koşturduk ve çabaladık.Bizler elimizden gelenin fazlasını yaptık bunun neticesinde de özverili bir biçimde çalışan kardeşlerimiz iyi dereceler ile hedeflerine ulaştılar.Hepsini yürekten kutluyor bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.”

Doğum Günü Sürprizi İle Sevinç İkiye Katlandı

Programın finalinde doğum günü olan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları için getirilen pasta alkışlar ile karşılanırken Yeni yaşına öğrencilerinin başarısı ile birlikte giren Gazi İsmailoğularının gözlerindeki duygu dolu ifade gözlerden kaçmadı.Benim için çifte mutluluk oldu diyen İsmailoğulları ,Sürprizlerinden dolayı yönetici ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür ederek nice başarılarda hep bir arada olmayı diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu