GÜZELMANSUR “REZERV ALANLA İLGİLİ CEVAPSIZ SORULAR ARTIK CEVABINI BULMALI”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, bugün rezerv alan ilan edilen yerlerle alakalı mağduriyet yaşayan vatandaşlarla görüştü.
Defne ilçesi Çekmece Mahallesinde ve Antakya Gazi Mahallesinde rezerv alan ilan edilen yerlerde evleri, parselleri bulunan vatandaşlar, önceki dönem Hatay Baro Başkanı Cihat Açıkalın, Defne Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Ekmekçi, Çekmece Muhtarı Ali Kaya, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Hatun’un da bulunduğu toplantıda konuşan Güzelmansur,
Deprem sonrası vatandaşların giderek büyüyen sorunlarının çözümü noktasında gerekli adımları atmaya devam ettiğini belirterek; “Hiç kimsenin mağdur olmadan bu süreci tamamlaması için hak arayışımızı her yerde sürdüreceğim” dedi.
Milletvekili Güzelmansur ayrıca; “Hatay’da rezerv alan ilan edilen bölgelerde binlerce halkımız huzursuz, mutsuz ve korku içerisinde. Kafasını yastığa koyup rahatça yatamayan, depremde her şeyini kaybeden hemşehrilerimin endişeleri giderilmeli, hakları tam teslim edilmeli ve cevapsız sorular artık cevabını bulmalı. Kıymetli hemşehrilerimden her gün onlarca telefon, yüzlerce mesaj geliyor. Herkesin tek tek sesi olmaya ve mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarıma aralıksız devam ediyor, yanlarında oluyorum. Biran önce bu işlerin hızlanması, en doğru şekilde vatandaşlarımızın evlerine kavuşması sağlanmalı, hakları kendilerine teslim edilmelidir. Depremde mağdur olan insanların rezerv alanı dolayısıyla yeniden mağdur edilmemesi lazım. Verdiğiniz sözleri tutun!” ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu