HATAYSPOR ANTALYA’DA ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI 2-1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

KÜME DÜŞME HATTINA İYİCE YERLEŞEN HATAYSPOR, ANTALYASPOR DEPLASMANINDA UZATMADA YEDİĞİ GOLLLE HAFTAYI YİNE PUANSIZ KAPATTI
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Atakaş Hatayspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Bitexen Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Hatayspor düşme hattından çıkamadı.
Bu yenilgiyle küme düşme hattına iyice yerleşen Hatayspor, Antalyaspor deplasmnanında uzatma dakikalarında yediği golle yine haftayı puansız kapattı.
İki Akdeniz temsilcisi Süper Lig’in 33. haftasında Antalya’da karşı karşıya geldi.
Bordo-Beyazlılar, mutlak kazanmak parolasıyla çıktığı karşılaşmada öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve kritik maçtan puansız ayrıldı.
Her hafta kümede kalma şansını zayıflatan Hatayspor, alt sıradaki Gaziantepspor’un kazanmasıyla puan cetvelinde iki basamak birden geriye düştü ve tehlike çemberinin en dip noktasına yerleşti.
MAÇTAN DAKİKALAR
Maçın 26. dakikasında Dele-Bashiru’nun sol çaprazdan pasında ceza alanında topla buluşan Rivas’ın şutunda, kaleci Leite topu çeldi. Bir kez daha meşin yuvarlağı önünde bulan Rivas’ın şutunda meşin yuvarlak bu kez Ömer Toprak’tan döndü. Altıpas önünde Dele-Bashiru, meşin yuvarlağı kaleci Leite’nin solundan filelerle buluşturdu: 0-1
Karşılaşmanın ilk yarısını Atakaş Hatayspor 1-0 önde tamamladı.
İKİNCİ YARIDA YİNE AYNI HASTALIK BAŞ GÖSTERDİ
İkinci yarıda Strandberg ve Dele Bashiru ile farkı arttırma şansını kullanamayan Hatayspor, evsahibi ekibin 67. dakikada Adam Buksa ve 90+2. dakikada Zymer Bytyqi’nin gollerine engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.
Hatayspor bu sonuçla 33 puanda kalarak düşme hattından çıkamadı ve puan cetvelinde 16. sıradan 18. sıraya geriledi. Ligde 2 maç sonra kazanan Antalyaspor puanını 45’e çıkardı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu