Üniversiteli öğrenciler Altınözü’nün tarihi ve turistik yerlerini fotoğraflayacak!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü’nün kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin tanıtımına katkı sağlanması ve üniversiteli öğrencilerin Altınözü’nde ağırlanması amacıyla ilçede “Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Altınözü Belediyesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) işbirliği ile düzenlenecek “Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışması için MKÜ’lü öğrenciler Altınözü’nde ağırlanacak. 13 Mayıs Cuma günü ilçede ağırlanacak olan Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri hem Altınözü’nün güzelliklerini yerinde görecek hem de çekecekleri fotoğraflarla ödül kazanma şansı yakalayacak.

AMAÇ ALTINÖZÜ’NÜN TANITIMINA KATKI SAĞLAMAK

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmanın amacı, zeytin diyarı Altınözü’nün tanıtımına katkı sağlamak, Altınözü’nün kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin tanıtımını yapmak, Hatay’da yaşayan insanlara Altınözü’nü fotoğraflarla tanıtmak, sanatsal faaliyetlere katılımın arttırılmasına ve fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmak, seçilen fotoğrafların Altınözü fotoğraf arşivine bırakacakları fotoğraflar ile arşivi zenginleştirmek ve günümüzü yarına taşıyabilmek olduğu ifade edildi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, MKÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Eren, MKÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sedat Cereci, Altınözü Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Kaplan ve Altınözü Belediyesi Basın Birimi Görevlisi Faris İskifoğlu’nun seçici kurulda yer aldığı “Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışmasında birinciye 5 bin lira, ikinciye 4 bin lira, üçüncüye ise 3 bin lira verilecek. Yarışmada, 3 mansiyon ödülü ile sergiye değer görülen fotoğraflara da ödül verilecek. Yarışmaya sadece Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi olanlar katılabilecek.

BAŞKAN SARI ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yarışmaya katılacaklara başarı dileğinde bulunduğu açıklamasında, “Belediyemiz ve Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve sinema bölümü ile organize ettiğimiz “Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışmasında öğrenci kardeşlerimizi İlçemizde misafir edeceğiz. İlçemizin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtacağımız fotoğraf yarışmasında farklı illerden gelen genç kardeşlerimizle güzel bir vakit geçireceğiz. 13 Mayıs Cuma günü düzenlenecek yarışmada katılım gösterecek olan üniversite öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu