TEOFARM Çiftlik 40 Kadın Girişimciyi Ağırladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TEOFARM Çiftlik sahibi Elif Teoman Ovalı 40 girişimci kadını ağırladı. Konuyla ilgili ovalı şu açıklamayı yaptı; “Tarımsal alanda faaliyet gösteren birbirinden değerli kadın girişimci ile önemli bir organizasyon için toplandık. Böylesine zor günlerde umudu yeşertmek için gayret içinde ve sahada olmak çok değerli .Katılımları için tarımın kadın paydaşlarına candan teşekkür ediyorum. KAGİDER ve Migros tarım sektöründe ki kadın girişimcilerin işlerini geliştirmeleri ve satış kanallarını arttırmalarına yönelik çok değerli bir işbirliği içinde.

6 şubatta yaşanan deprem felaketinin ardından bölgede tarım sektöründe iş sahibi olan kadın girişimcilerin mevcut durumlarını tespit etmek, ihtiyaçlarını öğrenmek ve  yeni koşullara en hızlı şekilde adapte olmalarını sağlamak  amacıyla 5 Mayısta 40 kadın girişimci ile Hatay’da TEOFARM Çiftlik’te bir araya geldik ve bu toplantıya ev sahipliği yaptık.
Toplantıda kadın girişimcilerin görüşleri ve ihtiyaçlarının neler olduğunun değerlendirilerek İPSOS tarafından rapora dönüştürülecek. Bu buluşmalar bölgemize ve tarıma değer katan faaliyetlere dönüşecek.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu