Samandağ Belediye Başkanlığı için yarış kızışmaya başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Avukat Ferit Sağ da Samandağ’ına hizmet için yola çıkarak aday adaylığını açıkladı. Yıllardır süregelen sorunları, hazırladıkları projelerle gidereceklerini belirten Sağ, Samandağ’ın üvey evlat muamelesi gördüğünü, bunu değiştirmek için göreve talip olduğunu söyledi.

Ferit Sağ, adaylık müracaatı sonrası yaptığı açıklamada; “Depremde yıkılan şehrimizi, umutları azalan Samandağ’ımızı kaderine terketmeyeceğiz.Yeşiliyle, mavisiyle ve bereketli topraklarıyla Samandağ’ımızı eski üretken günlerine kavuşturacağız.Hizmette üvey evlat muamelesi gören şehrimizin bütün sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini biliyoruz. Sorunları çözmek için geliyoruz.Bütün kadınlarımızla, bütün gençlerimizle ve bütün vatandaşlarımız ile birlikte yönetmek için adayız. Hiç bir vatandaşımızı ötekileştirmeyeceğiz.

Şehrimizi, sadece kendi öz kaynaklarımız ile değil, global kaynakları da kullanarak yeniden inşa edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki; şehrimiz bir cazibe merkezi olmaya hazır. Şehrimizi cazibe merkezi yapmak için adayım.

Samandağ’ımız için yeni bir sayfa açacağımıza olan inancım tamdır. Bu inançla Samandağ Belediye Başkanlığına adayım.Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu