Sözer Ailesinin Acı Günü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Altınözü ilçesi Babatorun mahallesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Sözer ailesinin kıymetli büyüğü Nasihe Sözer dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Engin Sözer’in annesi olan Merhume Nasihe Sözer’in cenazesi Babatorun mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan Babatorun Asri Mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Hatay Valisi Mustafa Masatlı,Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert,Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu,Meclis üyeleri,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Antakya Belediye Başkan Yardımcıları,Altınözü İlçe Sağlık Müdürü Dr.Tolga Alkan, Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi  Uzm.Dr. Ömer Akın, Kızılay Hatay Şubesi Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu ,Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök,STK Başkanları,Akraba ve Sevenleri katılarak Sözer ailesinin acısına ortak oldular.

Merhume Nasihe Sözer için taziyenin Babatorun mahallesindeki evlerinin önünde kurulan taziye çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Merhume Nasihe Sözer’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu