VOLKAN DEMİREL TAKIMA 3 GÜN İZİN VERDİ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

SON 4 MAÇINI KAYBEDEN TAKIMA CEZA VERİLMESİ YERİNE ÖDÜL GİBİ İZİN VERİLDİ
Trendyol Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor’da, Mersin’de 2-1’lik Başakşehir yenilgisinin ardından oyunculara 3 gün izin verildi.
Teknik direktör Volkan Demirel’in Başakşehir karşısında haftayı puansız kapatan oyuncularına maçtan sonra 3 gün izin verdiği öğrenildi.
Kümede kalma mücadelesi veren takımın daha çok çalışması gerekirken, spor otoriteleri, oyunculara verilen iznin doğru bir karar olmadığını savundular.
Son 4 maçını yenilgiyle kapatan Bordo-Beyazlı oyunculara ceza konusunun gündeme gelmesi gerekirken, Teknik direktör Volkan Demirel’in 3 günlük izin vermesinin sorumsuzca bir hareket olarak değerlendirildi.
KRİTİK GAZİANTEPSPOR MAÇI ÖNCESİ TÜM İZİNLER İPTAL EDİLMELİYDİ
Hafta sonunda Gaziantepspor deplasmanında kritik bir maça çıkacak olan Hatayspor’un işi sıkı tutarak, çalışmalara erken başlayacağı yerde izin verilmesine tepki gösterildi.
Taraftarlar, teknik direktör Volkan Demirel’in ne yapmak istediğne anlam veremediklerini belirterek, “Son 4 hafta bütün izinler kaldırılmalı, özellikle Gaziantep’te hayati bir maça çıkılacak dönemde nereden çıktı bu 3 günlük izin. Sanki çok başarılı olmuşlar gibi bir de ödül gibi izin veriliyor. Hatayspor’un durumu sanki umurlarında değilmiş gibi tavır sergileniyor” diye konuştular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu