ZEYNEP-DENİZ ŞAHUTOĞLU TURNUVASI SONA ERDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yurt genelinden birçok ilden katılımla Arsuz MD Academy Tenis kortlarında çok çekişmeli karşılamalarla gerçekleştirilen birinci Zeynep-Deniz Şahutoğlu tenis turnuvası sona erdi.
Nardüzün’de bulunan Zeynep-Deniz Şahutoğlu spor tesisleri MD Academy tenis kortlarında düzenlenen turnuvada 8-9-10 yaş grubu tenisçiler heyecan dolu maçlar çıkartarak, izleyenlere seyri keyifli karşılaşmalar izletti.

53 sporcunun eşleşerek gerçekleştirilen maçları sonucunda dereceye girenler için düzenlenen ödül törenine Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ve çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri ile aileler katıldı.
Kupa töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, geleceğin tenisçileri sporcuları düzenlenen bu turnuvada gösterdikleri başarıdan mutlu olduklarını ifade ederek “Bu organizasyonu düzenleyen ve gerçekleştiren tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvanın düzenlenmesinde büyük emekleri olan Zeynep Deniz Şahutoğlu’nun babaları Dr. Yılmaz Şahutoğlu ise bölge adına oldukça önemli bir tenis turnuvasını ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek “Çocuklarımızın burada spor yapmaları böylesi güzel bir turnuvada yer almaları onlar ve bizler adına çok sevindirici” diye konuştu.
Törende ilk üçe girin sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu