Madenboyu Futbol Okulu Gol Oldu Yağdı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi sonrası miniklere moral motivasyon olması amacı ile Hatayspor tribünlerinin efsane liderlerinden namı diğer Komando Mehmet’in öncülüğünde kurulan Madenboyuspor Futbol Okulu günden güne adından söz ettirmeye devam ediyor. 3 kategoride her gün eğitimlerin tam gaz  devam ettiği futbol okulunda aynı zamanda çevre mahallelerden gelen takımlar ile yapılan maçlarda elde edilen sonuçlar yapılan çalışmanın ne denli başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Futbol duayeni Mustafa Tanrıseven’in öğrencileri Beşarslan köyü yıldız oyunculardan oluşan takımı 8-3 gibi net bir skor ile yenerek adeta şov yaptılar.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Madenboyuspor Futbol Okulu yöneticisi Mustafa Tanrıseven açıklamasında:” Her gün yaptıkları disiplinli çalışmalar neticesinde çalışmalarımız şahane devam etmektedir.Bunun yanında sahamıza gelerek bizimle maç yapmak isteyen tüm takımlara karşı elde ettiğimiz başarılı sonuçlar bizleri gururlandırdığı gibi seyircilerimize de muhteşem futbol ziyafeti sunmaktadır.Tüm futbolcu kardeşlerimi yürekten kutlar destekleri ile Madenboyuspor Futbol Okulumuzun yanında yer alan Komando Mehmet ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Geleceğin Futbol Yıldızları Sizi Bekliyoruz diye sözlerine başlayan Madenboyuspor Futbol Okulu Yöneticisi ve aynı zamanda Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkan Vekili Mehmet Deviren yaptığı açıklamasında:”Depremi en ağır biçimde yaşamış değerli Hatay halkımın sevgili evlatları, yaşadığımız felaketten sonra sizleri bir nebzede olsa  mutlu etmek için Madenboyuspor olarak 2009 2010 doğumlu gençleri  seçeceğiz takımda direk oynatacağız… Sizlere ücretsiz olarak futbol eğitimi veriyoruz , Haydi gençler sizleri de aramızda görmek istiyoruz.Bizimle birlikte olmak isteyenler Cumartesi ve Pazar günleri seçmeler olacak.. Gelmek isteyenler 16:00/17:00 saatleri arası Madenboyu futbol sahasına bekleriz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu