Ligde puanı olmayan tek takım Hatayspor 1-0!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Atakaş Hatayspor, Süper Lig’deki 3’üncü maçını da kaybetti. Kasımpaşa’ya konuk olan Hatayspor, vasat oyununu bu maçta da sürdürdü ve rakibine 1-0’la boyun eğdi. Maçtaki tek golü atan Hajradinovic aynı zamanda Kasımpaşa’nın ligdeki ilk golüne de imza atmış oldu. Bu sonucun ardından ligde puanı olmayan tek takım Hatayspor oldu.
Atakaş Hatayspor, Süper Lig 4’üncü hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ilk iki lig maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de 3 değişikliğe gitti. Hatyayspor maça, Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Ognjen Vranjes, Simon Falette, Samuel Adekugbe, Mehdi Boudjemaa, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Sadık Baş, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi 11’iyle çıktı.
Maçtaki ilk ciddi tehlike Kasımpaşa’dan geldi. Maçın 4’üncü dakikasında Hadergjonaj’ın pasında topla buluşan Eysseric ceza sahasına girmeden şutunu attı. Top az farkla üstte auta çıktı.
Dakikalar 10’u gösterdiğinde Hatayspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde uygun durumda şutunu Ayoub kaleciye takıldı. Dönen topu bu kez Saba kaleye gönderdi. Kaleci Ertuğrul bir kez daha gole izin vermedi.
19’uncu dakikada Kasımapaşa’da Hadergjonaj bir kez daha Eysseric’i pozisyona soktu. Eysseric ceza sahası içinde uygun durumda topu dışarı yolladı.
32’de Saba sağ kanattan ayağının dışıyla ortasını yaptı. Ayoub’un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
KASIMPAŞA İLK GOLÜNÜ HATAYSPOR’A ATTI
Dakikalar 35’i gösterdiğinde Kasımpaşa ligdeki ilk gol sevincini yaşadı. Vranjes’in kaptırdığı top sonrası hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Celina sol kanattan topu penaltı noktası yakınlarına ortaladı. Hajradinovic’in kafa vuruşunda top sağ alt köşeden ağlarla buluştu Ligdeki ilk 3 maçında 11 gol yiyen ve gol atamayan Kasımpaşa, sezonun ilk golünü Hatayspor’a atmış oldu.
1-0’dan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan Kasımpaşa üst üste net fırsatlar yakaladı. 39’da Eysseric bomboş pozisyonda topu üstte auta yolladı. 42’de de Ruben’in kaptırdığı top sonrası gelişen Kasımpaşa atağında Bahoken’in farkı 2’e çıkarmasına kaleci Erce izin vermedi.
44’te ev sahibi ekip bir kez daha gole yaklaştı. Celina’nın soldan kestiği ortada Fall kafayı vurdu. Kaleci Erce bir kez daha farkın ikiye çıkmasına engel oldu. Maçın ilk yarısı Kasımpaşa’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Hatayspor ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Vranjes ve Sadık Baş oyundan çıktı. Recep Burak Yılmaz ve Kevin Varga oyuna dahil oldu.
51’de Hatayspor gole çok yaklaştı. Varga’nın pasıyla kaleciyle karşı karşıya alan Ayoub, topu kalecinin üzerinden ağlara göndermek istedi. Ayoub’un aşırtma vuruşunda kaleciyi geçen top yan ağlarda kaldı.
75’te Hatayspor iki oyuncu daha değiştirdi. Rayane Aabid ve Ruben Ribeiro oyundan çıkarken, Muhammed Mert ve Onur Ergün oyuna dahil oldu.
79’da Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta çift forvete döndü. Kamil Ahmet’in yerine Bertuğ Özgür Yıldırım oyuna girdi.
81’de Varga sol çaprazdan kaleyi yokladı Top kalecide kaldı.
Maçın sonuna 5 dakika ilave edildi. Kalan sürede de ileri uçta etkili olamayan Hatayspor maçı 1- 0 kaybetti. Kasımpaşa ligdeki ilk golünü ve ilk puanlarını alırken Hatayspor ise 4’üncü hafta sonunda ligde puanı bulunmayan tek takım oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu