Kadınlar Murat Övüç’le Coştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Başarılı organizasyonları ile bilinen Efe Organizasyon tarafından düzenlenen kadınlar matinesine katılan kadınlar gönüllerince eğlendiler. Harbiye Kule Restaurantta sahne aldığı kadınlar matinesinde katılımcıları coşturan Sosyal medya fenomeni Murat Övüç muhteşem performansı ve esprileri ile konukları kırdı geçirdi. Programa başladığı anda muazzam bir giriş yaparak sahneye gelen sanatçı Murat Övüç unutulmaz bir kadınlar matinesi yapacağının sinyallerini en başından verdi.Murat Övüç’ü sevan kadınların ellerinde cep telefonları ile sanatçının etrafında adeta etten bir duvar ördükleri  programda kadınlar gönüllerince eğlendiler.Birbirinden güzel şarkıları ile konukları eğlendiren Sosyal medya fenomeni Murat Övüç herkesten tam not alırken sahnede kaldığı süre boyunca kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen herkesi kırmayan sanatçı mütevazi kişiliği ile de takdir topladı.
Doğum Günü Sürprizi…
Sahnede iken kendisine şov eşliğinde gelen pasta ile doğum günü sürprizi yapılan sanatçı Murat Övüç,manzara karşısında oldukça duygulandı.Göz yaşlarını tutamayan sanatçı ; Aslında benim doğum günüm 31 Aralık ama sağolsunlar Efe Organizasyon Yöneticisi Hasan Efe  bana erken doğum günü kutlaması hazırlamış.Bu yıl doğum günüm çok buruk çünkü yanında annem olmayacak.Allahıma şükürler olsun ki Annemde babamda benden memnun ayrıldılar.Sizlerde lütfen anne babalarınızın kıymetini bilin.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız. Efe Organizasyon ailesine sonsuz şükranlarımı sunarım.”dedi.
Pasta kesimi sonrası Hatay birleştirici dernekler federasyon başkanı Meryem Üs ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Murat Övüç’e yöresel ürünler ve Hatayspor forması hediye edildi.Başkan Üs aynı zamanda Efe Organizasyon Yöneticisi Hasan Efe’ye de Hatayspor forması  hediye etti. Özlem Butik Sahibi Özlem Yoğurtçu tarafından da Sanatçı Murat Övüç’e çiçek takdim edildi.
Sanatçı Murat Övüç tarafından yapılan çekiliş ile Aslı Ağca Güzellik Salonundan 5 şanslı kadın hediye kazandı.
Başarılı bir organizasyona daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Efe Organizasyon Yöneticisi Hasan Efe açıklamasında :” Son günlerde gittikçe artan ve her gün haberlerde üzüntü içerisinde izlediğimiz kadına şiddet haberlerinin son bulması dileği ile kadınlarımız için bir nebzede olsa moral ve eğlence olması maksadı ile düzenlediğimiz Murat Övüç’le kadınlar matinesi beklediğimiz gibi yoğun ilgi görmüştür.Sanatçımıza sahne performansından dolayı teşekkür ediyor programa katılım gösteren tüm kadınlara şükranlarımızı sunuyoruz.Efe Organizasyonu takibe devam edin çünkü çok güzel sürprizler ile karşınızda olmaya devam edeceğiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu