HATAYSPOR’UN MENFAATİ HERŞEYİN ÜZERİNDE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Ligde ilimizin gururu Atakaş Hataysporumuzun düştüğü bu durum, onu gönülden seven biz taraftarları üzmekte ve kahretmektedir.
Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, Hatayspor Taraftarlar Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Deviren, Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen, yazılı bir açıklamada bulunarak Hatayspor’un menfaatinin her şeyin üzerinde olduğunu söyledi.
İki sorumlu dernek adına yapılan açıklamada “Hatayspor’un menfaatini her şeyin üzerinde tutan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, bu açıklamayı iki sorumlu dernek olarak üzerine vazife kılarak yapma gereği duymuştur.
Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan’ın yaptığı hizmetleri takdir edenlerdeniz. Son maçta taraftarlara vermiş olduğu 5 adet otobüs desteğine teşekkür ediyoruz.
Şimdi biz az yazacağız, sözün muhatapları çok anlayacak.
Bu açıklamada duygusallığa yer vermeyeceğiz. Çünkü çok sevdiğimiz Hatayspor komada, hasta yatağında ölmesini beklemeyeceğiz. İlk etapta teknik direktör Serkan Özbalta ve teknik ekibinin, özellikle maç sonu açıklamalarıyla adeta taraftarları çıldırtan Cevdet Göç dahil hepsinin 48 saat içerisinde istifasını bekliyoruz.
Serkan Özbalta, ahlaklı ve karakterli iyi bir insandır, biz taraftarları kırmayacağını biliyoruz. Ama Hatayspor ile dokusu tutmadı, başarılı olamadı. Zorla güzellik olmuyor, 5 maçta 1 puan alan teknik ekibe teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Bu iş kapanmıştır.
Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısını beklemek adına 48 saat mühlet verildi. Taraftarlarımızın beklentisi gerçekleşmezse iki dernek yönetimi, taraftar grupları ve sosyal medya yöneticileri ve binlerce taraftarımızla tesisleri ziyaret ederek istifa mektubunun bizlere verilmesini talep edeceğiz.
Bu bir tehdit değildir, masumane ve haklı isteğimizdir. Hatayspor Kulübü’nün gerçek sahibi olan taraftarlar olarak bu talebimizin yerine geleceğine inanıyoruz.
Bu tavrımız yönetimsel değil, teknik bir konudur. Kimse taraftarımızdan bu dakikadan sonra sabır beklemesin ve kimse sakın sabrımızı zorlamasın.
Özetle Serkan Hoca ve teknik ekibi ya gidecek, ya gidecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu