ÜNLÜ PİYANİST RÜYA TANER’DEN “HATAY’IN KÜLLERİNDEN DOĞUŞU” TEMALI PİYANO RESİTALİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TED Hatay Koleji’nin düzenlediği etkinlik kapsamında, Hatay’ın zengin kültürel mirasını ve tarihi derinliğini piyano notalarıyla buluşturmak için “Hatay’ın Küllerinden Doğuşu” temalı piyano resitali düzenlendi.
Etkinlik kapsamında sahne alan ünlü Piyanist Rüya Taner, piyano başındaki sihirli dokunuşlarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
“70 ülkede konser verdim ama en anlamlısı burada verdiğim konser” diyen Piyanist Rüya Taner’e konser sonrası hediye ve çiçek takdim eden TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özat; “Öncelikle bu anlamlı gecemize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Savaşlar ve depremler, travma salgınlarının olduğu dönemlerdir. Bu salgınlardan hepimiz az veya çok etkileniyoruz, umutsuzluğa düşüyoruz, ağlıyoruz, güçsüzleşiyoruz, anılarımızda kayboluyoruz. Ama Rüya hanımın bize verdiği destek sayesinde umudu da unutmuyoruz. Bu gece Rüya hanım bize “Müzik ruhun gıdası” diyerek, önce psikolojimizi güzelleştirip, bu travmadan, bu travma salgınlarından hepimizin az veya çok etkilendiği bu durumdan mutlaka çıkacağımızı, bunun için çok uzaklardan gelip, kendi notalarıyla bize destek vererek gösterdi. Kendisine bu unutulmaz gece için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu