Depremzede Çocukları Mutlu Etmek İçin Kolları Sıvadılar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde sosyal aktiviteler birbiri ardına hız kesmeden devam ediyor. İşte onlardan biri İzmir ve Ankara’dan  şehrimize gelerek depremzede çocuklara bir nebzede olsa moral ve motivasyon sağlamak adına düzenledikleri ebru etkinliği ve çocuk kitabı imza programı ile gönüller fetheden Adana’lı sanatçı kardeşler Ressam Seray Çınar ve Çocuk kitabı yazarı Selin Teksöz tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği..

Hatay Nizamettin Özkan İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinlikte Ressam Seray Çınar öğrenciler ile birlikte  Tuvalde ebru çalışması yaparken Çocuk kitabı yazarı Selin Teksöz ise “Ege ile Yumak Meyveleri Çok Seviyorum “ adlı çocuk kitabını imzalayarak öğrencilere dağıttı.

 

Anneler günü dolayısıyla  Tuvallerde “Canım Annem” yazılı çalışmaları gerçekleştiren Sanatçının  depremde annelerini kaybeden çocuklar için özel olarak “Melek Annem” çalışmaları gerçekleştirme hassasiyeti gözlerden kaçmadı.

Depremzede çocuklar ile Hatay Nizamettin Özkan İlköğretim Okulunda muhteşem bir etkinlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ressam Seray Çınar ve Çocuk kitabı yazarı Selin Teksöz yaptıkları açıklamada:” Anneler günü öncesi depremzede çocuklar için Hatay’da moral ve motivasyon amaçlı ne yapabiliriz düşüncesi ile çıktığımız bu yolda  300 Tuvalde ebru çalışması ve 300 imzalı çocuk kitabı ile etkinliğimizi gerçekleştirmenin heyecanını yaşadık. Konteyner kentte eğitimlerine devam eden Hatay Nizamettin Özkan İlköğretim Okulu öğrencilerimiz tuvallerdeki yazıları boyadıktan sonra ebru teknemize yaptıkları renk ekleyerek ortaya muhteşem görseller çıkardılar.

Aynı zamanda 1.sınıf öğrencilerimize de “Ege ile Yumak Meyveleri Çok Seviyorum “ adlı çocuk kitabını imzalayarak hediye ettik. Her iki etkinliğimizde de çocukların gözlerinde gördüğümüz mutluluk ne denli doğru bir işe imza attığımızı gösterdi bize. Onların mutluluğu bizler için daha bir mutluluk oldu.

Bizleri okullarında misafir eden Hatay Nizamettin Özkan İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Güler’e, Etkinlik boyunca bizlerle birlikte koşturan öğretmenlerimize, Katılımları ile bizleri onurlandıran öğrencilerimize ve Hatay’da bu etkinliği yapmamızda bizlere büyük destek veren Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” İfadelerine yer verdiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu