Hatayspor Aşkı İle Evlilik Teklifi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’un önemli tribün guruplarından Aşkımız Armaya’da Galatasaray maçı öncesi tatlı bir heyecan yaşandı. Gurubun üyesi Mertkan Cerrah   Gaye Yurtsever’e Muhteşem Bir Taraftar Şov Eşliğinde Evlilik Teklifi Yaptı.

15 Temmuz Milli İrade Parkında gerçekleşen evlilik teklifi Aşkımız Armaya gurubunun muhteşem  şovu ile renkli görüntülere sahne oldu.

Maç öncesi normal bir buluşma gibi grup arkadaşlarının yanına gelen Gaye Yurtsever’e bir anda yapılan tezahüratlar eşliğinde evlilik teklifi yapan Mertkan Cerrah   “Evet” cevabını aldığı anda görsel şov başladı. Aşkımız Armaya gurubunun üyeleri tarafından yakılan meşale ve maytaplar bir anda genç çifte sürpriz olurken muhteşem şov parkta bulunan aileler tarafından büyük alkış aldı.

Sevgilisi Gaye Yurtsever’e Aşkımız Armaya gurubunun muhteşem şovu eşliğinde evlilik teklifi yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Mertkan Cerrah   ,Evliliğin ilk adımı olan evlilik teklifi ile yaşadıkları mutluluğun akşam  oynanacak olan Galatasaray maçının kazanılması ile ikiye katlanacağının altını çizerek kendilerine bu mutlu anlarında destek olan tüm gurup arkadaşlarına teşekkür etti.

Aşkımız Armaya üyelerinin mutlu anlarına ortak olduklarından dolayı mutlu olduklarını söyleyen gurup yöneticilerinden İshak Kocaoğlu, Mertkan Cerrah   Gaye Yurtsever çiftine Allah tamamına erdirsin diyerek mutluluklar diledi.

Evlilik teklifi şovu sonrası tezahüratlar eşliğinde Aşkımız Armaya gurubu ile 15 Temmuz Milli İrade Parkından ayrılan Mertkan Cerrah ve   Gaye Yurtsever Galatasaray maçında Hatayspor’a destek olmak adına Hatay Stadyumunun yolunu tuttular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu