Fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi arasında düzenlenen Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Eren, MKÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer Alanka, Proje Danışman ve Koordinatörü MKÜ İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özden Toprak ile ödül alan öğrenciler katıldı.

Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü konulu fotoğraf yarışmasına katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek dereceye giren öğrencileri tebrik eden Başkan Sarı, “1. Altınözü Kitap Fuarı Kapsamında Belediyemiz Konferans Salonunda Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazarımız Sayın Sıtkı Aslanhan’ın katılımlarıyla düzenlenen söyleşide Belediyemiz ve Mustafa Kemal Üniversitesi arasında düzenlenen Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrenci kardeşlerimize hediyelerini taktim ettik. Katılım gösteren ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Eren ise ödül alan öğrencileri tebrik etti.

Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü konulu fotoğraf yarışmasında birinciliği Mehmet Yalaza, ikinciliği Ali Haydar Karlı, üçüncülüğü Mahmut Tuncay aldı. Mansiyon ödüllüne ise Cemil Yakışıklı, Ecem Tiyekli ve Derya Demirci layık görüldü.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu