AZ FARKLA KAYBETTİĞİ SEÇİMİ BİR OYLA KAZANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Pirinçli Mahallesi’nde muhtar aday olan Samiddin Güler, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde, geçen dönem az farkla kaybettiği seçimleri bu kez bir oyla kazanarak seçim zaferini büyük bir coşkuyla kutladı.
Pirinçlik Mahallesinin köklü ailelerinden, çevresine sevilen sayılan şahsiyetlerden Sami Güler, geçen dönem az farkla kaybettiği muhtarlık seçimlerinde 31 Martta da yine aday oldu.
Merhum dedesi Mahmut Sapmaz’ın da muhtarlık yaptığı, Samiddin Güler seçimlerde bir oyun ne kadar önemli olduğunu birebir yaşadı ve bir oyla Pirinçlik Mahalle muhtarı seçildi. Seçim gecesi ise seçmeninin yoğun ilgisiyle, Samiddin Güler’in seçim zaferi konvoylarla, evlerinin önünde kurban kesilip, müzik eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı.
31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerinde aday olduğunu, adaylığı süresi içeresinde destek ve yanında olan tüm dostları ile mahalle sakinlerine teşekkür eden Samiddin Güler “Bu seçimde aldığım bir oyun ne kadar değerli, kıymetli olduğunu öğrenmiş oldum. 448’e 449 ile seçimleri tek oyla Muhtarlığı kazanmış oldum. Burada bir oyan ne kadar değerli olduğunu göstermek istedim” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu