Ziyaret Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırılacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için proje devam ediyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü’nde bağlı Ziyaret Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Kaplan ve saha amirleriyle birlikte çok amaçlı salonun inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, buraya kazandırılacak salonun sadece Ziyaret Mahallesi’nde değil, etraftaki diğer mahallelere de hitap edeceği bilgisini paylaştı.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Başkan Sarı, “Altınözü ilçemizde bağlı Ziyaret Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırıyoruz. Saha amirlerimiz ile birlikte Ziyaret mahallemizde yapacağımız ve bölge mahallelerimize hitap edecek olan çok amaçlı salon alanını yerinde inceledik. Yapımını en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

DİĞER MAHALLELER İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Vatandaşların talep ve beklentilerini karşılamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ziyaret Mahallesi’nde çok amaçlı bir salon kazandırılacağını belirterek vatandaşların burada taziye, düğün, davet ve toplantılarını yapabileceklerine değindi.

Projenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Sarı, çok amaçlı salonu olmayan diğer mahalleler için de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu