Yeşildal: Servet beye düşen bu hatayı düzeltmektir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Samandağ ilçesinde aynı adrese kayıtlı 300 seçmen tespit ettiklerini belirtti. AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise ortada bir şaibe olmadığını ve söz konusu kişilerin deprem nedeniyle bölgeye gelen güvenlik güçleri olduğunu açıkladı. Bahsi geçen adresin ilçe emniyet müdürlüğü binası olduğunu ifade eden Yeşildal, “Hiç kimsenin yanlış bilgilerle kafalarda soru işareti oluşturmaya ve toplumsal barışımızı zedelemeye hakkı yoktur.  Sözü edilen seçmenler Afet nedeniyle İl dışından gelerek Samandağ halkının yaralarını saran güvenlik güçleridir. Adres ise İlçe Emniyet müdürlüğü binasıdır.

El birliğiyle yaraların sarılmaya çalışıldığı bu günlerde iyice araştırılmadan yapılan bu açıklama yakışmamıştır.  Servet beye düşen bu hatayı düzeltmektir” dedi.

MULLAOĞLU NE DEMİŞTİ

Servet Mullaoğlu ise “Sadece Hatay İli Samandağ ilçesi, Çiğdede Mahallesinde aynı adreste kayıtlı 300 seçmen tespit ettik. Seçmen listeleri oluşturulurken hilelerin yapıldığına dair çok kuvvetli şüpheler var. Bu işin peşini bırakmayacağız. Hile yapanların cezalandırılması için gerekli bütün yasal yollara başvuracağız. Demokrasimize hileyle yapılan darbeyi asla kabul etmeyeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

Yeşildal’ın açıklamasının ardından Mullaoğlu’ndan yeni bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu