YEŞİLÇAM’DA TÜRKÜ GECELERİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Nebih Nafile; Her Türkü Bir İnsandır

Hatay ili Defne İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı 2.sokakta faaliyeti süren Yeşilçam Bahçe Kafe Restaurant’ta türkü geceleri devam ediyor. Her hafta Salı ve Pazar akşamları Nebih Nafile’yle türkü geceleri yoğun ilgi görüyor.

Şair, eğitimci, müzisyen Nebih Nafile; “Bizi en iyi anlatan türkülerdir. Yüreğe düşen türküleri gelen misafirlerimizle, dostlarımızla paylaşıyor, yüreğimizin sesini çoğaltıyoruz. Hizmete başladığı ilk günden bu yana içimizden geldiği gibi türkülerimizi dostlarımızla birlikte söylüyoruz. Şiirlerimi paylaşırken kadehler sonsuz dostluklar için kaldırılıyor. Hatay’da çok işletme var, ancak gece boyunca sadece türkülerin paylaşıldığı tek bir mekân var. Salı ve Pazar akşamları Yeşilçam Bahçe Kafe Restaurant’ta Anadolu’muzun geleneksel türkülerinin paylaşıldığı türkü gecelerinde türkülerin hikâyelerini de misafirlerimize anlatıyor, her türkünün bir insan olduğunun altını çiziyoruz.” dedi.

İnsanların sevinçlerini, hüzünlerini, sevdalarını anlattığı türküleri dinleyen kişilerin hayata daha pozitif bakacağının altını çizen müzisyen Nafile, şiir ve türkünün et ve tırnak gibi birbirilerinden ayrılmaz bir parça olduğunu hatırlattı.

Her yere yürüme mesafesinde ulaşabileceğiniz Yeşilçam Bahçe Kafe Restaurant duvarlarında Yeşilçam yıldızlarının resimlerini görebilir, masalarında ise öz yaşam hikâyelerini okuyabilirsiniz. İşletme yöneticisi Murat Tok yaptığı açıklamada; Pazartesi akşamları hariç her gün canlı müziğimiz vardır. Kendilerine has tarzları ile türkülerin hakkını veren ve bu işletmeyi kurduğumuz ilk günden bu yana bizim yanımızda olan öğretmen, şair ama en önemlisi dostum Nebih Nafile aynı zamanda iyi tavla oyuncusudur. Piyanist, müzisyen Ayhan Yıldız kardeşimiz de türkülerin yanı sıra gerek sanat müziği, gerek oyun havaları ile misafirlere güzel zamanlar geçirtiyor. Her iki dostuma da sanatsal katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. İşletme yöneticisi Aylin Burak; “Kendini özel hissedenlerin adresi Yeşilçam Bahçe Kafe Restaurant. Dünya mutfağı, Antakya mezeleri, kebap çeşitleri ve sıcak-soğuk içeceklerle hizmet vermekteyiz. Bizim mekânı ve bizleri tercih eden dostlarımıza teşekkür ediyorum. Müzikli gecelerimizin yanı sıra diğer zamanlarınızı sevdiklerinizle geçirebileceğiniz Yeşilçam Bahçe Kafe Restaurant’a 0531 994 75 27 numaralı telefonundan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Her türlü özel gün ve kutlamalarınızda yanınızdayız.” dedi

Talip Köleoğlu

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu