Yayladağıspor hedefi yükseltti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağıspor, yeni sezonda takımına 5 ya da 6 futbolcu transfer ederek Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkmanın planlarını yapıyor.

2021-2022 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme B Grubu’nda namağlup şampiyon olarak en yüksek performansı gösteren Yayladağıspor, yeni sezonda takımına 5 ya da 6 futbolcu transfer ederek Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkmanın planlarını yapıyor.

2022-2023 Futbol Sezonu Amatör Ligi öncesinde geçtiğimiz sezon namağlup olarak büyük bir başarıya imza atan Yayladağıspor, bu yıl hedefini yüksek tutarak Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmanın hesaplarını yapıyor. 5 ya da 6 futbolcu kadrolarına katarak yollarına devam edeceklerini açıklayan Kulüp Başkanı Mustafa Sakarya, “2021-2022 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme’de namağlup şampiyon olarak en yüksek performansı gösteren Yayladağısporumuz kadrosuna 5 ya da 6 futbolcu takviyesi yaparak yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyoruz. Bizlere bu cesareti veren belediye başkanımız Sn. Mehmet Yalçın beye yurtdışı ve yurt içindeki çok değerli sponsorlarımıza, Yayladağı sevdalısı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

VALİ DOĞAN’A TİŞÖRT VE ATKI HEDİYE EDİLDİ

Geçtiğimiz sezon elde ettiği başarıdan dolayı 2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmak için elini taşın altına koyan Yayladağıspor Kulübü Başkanı Mustafa Sakarya, kısa bir süre önce Yayladağı İlçesi’ni ziyaret eden Hatay Valisi Rahmi Doğan’a adının yazılı olduğu 10 numaralı takım forması ile Yayladağıspor atkısı hediye etti. Yayladağıspor’u elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Hatay Valisi Rahmi Doğan ise, “2022-2023 futbol sezonunda Yayladağıspor’a ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu