Yaşlısından öğrencisine herkes halk kütüphanesinde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) içerisinde bulunan Altınözü Halk Kütüphanesi, yediden yetmişe tüm yaş gruplarından vatandaşların uğrak adreslerinden biri olmaya devam ediyor.

İlçe genelinde Altınözü Halk Kütüphanesi’nden faydalanan binlerce vatandaş olduğunu dile getiren kütüphane Müdürü Mehmet Gürkan, yaklaşan sınavlar dolayısıyla başta öğrenciler ve memur adayları olmak üzere herkesin Altınözü Halk Kütüphanesi’ne akın ettiğini ifade etti. Kütüphaneye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Gürkan, kitap okuma alışkanlığının da üst seviyelere çıktığına dönük tespitini de paylaştı.

KÜTÜPHANEDEKİ KALABALIK BİZİ MUTLU EDİYOR

Müdür Gürkan,  gazetemize yaptığı açıklamada, “Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm ziyaretçilerimizin kitap dostu olması için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız sessiz ve sakin bir ortamda hem ders çalışıp hem de kitap okuyorlar. Son zamanlarda kütüphanemizde gözlemlediğimiz kalabalık bizi mutlu çok mutlu ediyor. Altınözü Halk Kütüphanesi, en iyi imkanlarla Altınözü’ne hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu