YANIK ÜNİTESİ HAYAT KURTARIYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım’ın girişimleri ile 2015 yılında kurulan yanık ünitesi hastalara şifa olmaya devam ediyor.
Ev ve İş yerlerinde çıkan yangınlarda, patlamalarda yaşanan görünmez kazalar sonucu yaralananlar İskenderun Devlet Hastanesi nin yanık ünitesinde şifa buluyorlar.
Yeni doğmuş bebekten en yaşlı hastasına kadar,yanık ünitesinin alanındaki tüm hastaları sağlıklarına kavuşturmak üçün mücadele verdiklerini kaydeden Yanık Ünitesi Sorumlusu Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr Elif Canbolat Asfuroğlu, Genel Cerrehi Uzmanı Op Dr Burhan Şaban ve Genel Cerrehi Uzmanı Op Dr Servet Ağdeniz ekip olarak bölgeye hizmet verdiklerini ifade ettiler.
Yanığın türü ne olursa olsun ilk müdahalenin çok önemli olduğuna dikkat çeken uzman hekimler, tüm yanıkları iyileşmiş, iz kalmamış bir şekilde taburcu etmeye özen gösteriyorlar.
Sağlığına kavuşan Elif Afsuroğlu’nun ablası da kardeşinin yanık ünitesinde iyileştiğini taburcu olacakları günü beklediklerini belirterek,” Yanık ünitesinin burada olması ve çok değerli doktorlarla sağlık ekibinin hizmetlerinden bizler çok memnun kaldık. Onlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu