SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA SÖYLEMEK İSTEMİYORUM!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Bitexen Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park’ta oynanan mücadeleyi Bitexen Antalyaspor 2-1 kazandı.
Mücadele sonrası Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.
Demirel’in açıklamaları şu şekilde:
“Fazla değerlendirecek bir şey yok. Bugün iyi mücadele ettik. 2-0 olsa maç belki bitecek. Düşme hattındayız. Söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde 5 maç var hepsi final. Bu sezonu öyle veya böyle bitirmeye çalışacağız. 15 puan var daha çok su akar. Ben ve ekibim düşme potasından çıkmak için mücadele edeceğiz. Sorumluluk bendedir.”
DEĞERLENDİREBİLSEYDİK MAÇ 2-0 OLACAKTI
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Takımın mücadelesinden dolayı mutluyum, skordan dolayı üzgünüm. Oyuncularım gayet iyi mücadele ettiler. İlk yarı daha oyuna hakim olan bizdik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyon var. Değerlendirebilsek maç 2-0 olacaktı. Antalyaspor zor bir deplasmandır. Oyunun gelinde iyi oynadık. Yakaladığımız pozisyonlar bazen yetmiyor. Şansınızın da yanınızda olması gerekiyor. Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Düşme hattının içinde olmamız bizi üzüyor. 15 puanlık bir durum var. Hatay’ı küme düşürmeden en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu