SOSYAL MEDYA FENOMENİ SİYAH GELİNLİKLE EVLENDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Belen ilçesinde Polis Memuru Muhammet Ali Göksoy ile dünya evine giren sosyal medya fenomeni gelin Melike Ağır, hayatının en güzel gününün gecesinde siyah gelinlik giydi, davetliler de düğüne siyah kıyafetle katıldı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremde yakınlarını kaybeden depremzede Melike Ağır, sosyal medyada çağrıda bulanarak depremzedelere yardım etti. Sosyal medya fenomeni gelin Melike Ağır, Kalbinin prensi Polis Memuru Muhammet Ali Göksoy ile dünya evine siyahlar içerisinde girdi.
Belen 3 K çekim platosunda gerçekleştirilen düğün töreni Genç çiftler Melike Ağır ve Muhammet Ali Göksoy’un Siyahlar içerisinde salona girişleri yine siyah kıyafetlileri ile mutlu güne katılan davetlilerin alkışları ile başladı.

Düğününde neden siyah gelinlikle ve davetlileri de siyah kıyafetlerle çağırdığına açıklık getiren depremzede gelin Melike Ağır, “Her genç kız gibi bende yıllarca düğünümü hayal ettim. Düğünümü hayal ederken hiçbir zaman şaşalı bir düğün salonu, kabarık gelinlikler organizasyonlar değildi hayalim. En mutlu günümde en sevdiklerimin olması hayalim. Bir yıl önce yaşadığımız acı olayda en sevdiğim arkadaşlarımı kaybettim. Ama daha hepinizin çok yakinen tanıdığı beni büyüten annelik yapan halamı kaybettim şehit oldu cennete gitti dediler kabul ediyorum bence de o cennette. Bir melek olarak beyazlar içerisinde aramızda yüzden hepinizi siyah çağırdım sadece onu burada ve beyaz olduğunu hayal ediyorum. İnsanoğlu arsızdır her şeye alışıyor. Bizlerde alıştık Çünkü bir yanımız bahar bahçe Ama diğer yanımız yaprak dökmedi ağacımız kökünden gitti. Doğrulduk hep birlikte küllerimizden doğduk. Bugün burada en mutlu günümde yanımda olduğunuza göre iyi ki varsınız” diye konuştu.
Genç çiftler Melike Ağır ile Muhammet Ali Göksoy’un nikah şahitliğini Sanatçı Yonca Evcimik ve Fakur Kurukaya yaptı. Evcimik evlilik cüzdanını geline mutluluklar dileyerek verdi.
Türkiye’nin ünlü isimleri Yonca Evcimik, Faruk K, Zeynep Dizdar, Ali Güven düğünde sahne aldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu