SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YARALARI SARACAĞIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, belediyecilik anlayışına başka bir boyut kazandıracaklarını söyledi. Barınmadan, eğitime kadar ilçenin iyileştirilmesi için mücadele edeceklerini söyleyen Dr. Hüseyin Aksoy, şunları dile getirdi :
“6 Şubat ve sonrasında yaşanan depremin yıkıcı etkilerinden en çok etkilenen ilçelerimizin başında gelen Antakya’nın yeniden ayağa kalkması, yaralarının sarılması için hiç kimseyi ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan çalışacağız.

Antakya’da belediyecilik anlayışını baştan aşağıya değiştirecek, vatandaşın hak ve hukukunu koruyacak, mağdurun yanında olacak, yeni yaraların açılmasına izin vermeyeceğiz.
Bu dönüşüm süresi içerisinde önceliğimiz insan olacak, sosyal belediyecilik anlayışımız ile yaraları saracak, her vatandaşımıza dokunmaya odaklanacağız. Sorunları birebir yerinde çözeceğiz. Barınmadan, eğitime, sağlıktan yeni sosyal donatı alanlarına kadar ilçemizin iyileştirilmesi için birlikte olmak, nitelikli ve dirençli bir kent yaratmak için mücadele etmek zorundayız.
Güçlü ve umut veren gerçek değişim için aday oldum. Bugüne kadar yalnız bırakılan, sessiz bırakılan, kimsesiz bırakılan, garip bırakılan, ranta kurban edilen Antakya’yı birlikte ayağa kaldıracağız. Antakya’ya dayatılan bu karanlığa karşı omuz omuza verecek, ay yıldızlı bayrağımız altında huzuru yeniden bu şehire getirecek, sahada ve sokakta Antakya’nın sözcüsü ve hizmetkarı olacak, kararlılıkla gün geçmeden hemen çalışmalara başlayacağız.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu