Son deplasmanda hedef ilk galibiyet!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

2022 yılında Süper Lig’de deplasmanda maç kazanamayan tek takım olan Hatayspor ligdeki son deplasman maçında bu istatistiği değiştirmek istiyor. 7 maçtır kazanamayan ve bu maçlarda sadece 4 gol atabilen Hatayspor, Konyaspor’a bileniyor

Atakaş Hatayspor Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37’nci hafta maçında yarın akşam İttifak Holding Konyaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. ErkanÖzdamar’ın düdük çalağı karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Süper Lig’de çıktığı son 7 karşılaşmada da galibiyet alamayan Atakaş Hatayspor, 2022 yılında deplasmanda maç kazanamayan tek takım konumunda bulunuyor. Bu tabloyu ters yüz etmeyi hedefleyen Bordo-Beyazlılar zorlu maça galibiyet hedefiyle çıkacak.

Konyaspor karşısında bir ilke imza atmak ve kötü gidişe dur demek isteyen Hatayspor maça büyük bir hırsla hazırlandı.

HATAYSOR HÜCUM HATTINDA SIKINTI YAŞIYOR

Ligde 7 maçtır kazanamayan Hatayspor gol bulma noktasında da ciddi sıkıntılar yaşıyor. Son 7 Süper Lig maçında sadece 4 atabilen ve kendi kalesinde 11 gole engel olamayan Bordo-Beyazlılar Süper Lig tarihindeki en kötü haftalarını yaşıyor.

SON 3 MAÇTA SADECE 1 GOL!

Atakaş Hatayspor Süper Lig’de çıktığı son 3 lig maçında rakip ağları sadece 1 kez havalandırabildi. Başakşehir’e deplasmanda 3-0 kaybettikten sonra içeride Altay’a 1-0’lık skorla boyun eğen Bordo-Beyazlılar geçtiğimiz hafta ise şampiyon Trabzonspor karşısında 1 puanı son saniyelerde bulduğu golle kurtardı. Gol atmakta ve maç kazanmakta zorlanan Hatayspor’un ligin diri takımlarından Konyaspor’a karşı nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor.

HATAY İLK MAÇI 3-1 KAYBETTİ

İki takım yarın akşam Süper Lig’deki 4’üncü randevuya çıkacak. Geçtiğimiz sezon Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan maçta rakibini Boupendza’nın golleriyle 2-1 yenen Bordo-Beyazlılar, deplasmandan ise golsüz beraberlikle döndü.

Bu sezon ligin ilk yarısında rakibini Yeni Hatay Stadı’nda konuk eden Hatayspor Ayoub El Kaabi’nin attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen M’Poku (2) ve Ahmed Hassan’ın gollerine engel olamayarak karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu