Sevenleri Ali İsmail Korkmaz’ı 28’inci yaş gününde andı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ali İsmail Korkmaz’ın yarım kalan düşlerini hayata geçirmek üzere kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), Ali İsmail Korkmaz Anma Gecesi’ni 19 Mart’ta Feryal Öney’in konseriyle, doğum günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hatay Barış Koşusu’nu ise 20 Mart’ta gerçekleştirdi.

ALİKEV tarafından, Ali İsmail Korkmaz’ın 28’inci doğum günü anma konseri 19 Mart Cumartesi günü, saat 20:00’de Doğuş Okulları Aşağıokçular Kampüsü’nde gerçekleşti. Feryal Öney’in sahne aldığı konser Ali İsmail’in hayallerini ve umutlarını paylaşan herkesi bir araya getirdi. Konser öncesinde Korkmaz Ailesi ve Ali İsmail’in sevenleri Ali İsmail’in mezarı başında bir anma gerçekleştirdi.
Feryal Öney konserine, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Serkan Topal, HDP İl Eş Başkanı Kerem Nalbant, Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, Berkin Elvan’ın Annesi Gülsüm Elvan ve Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan da katıldı.

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hatay Barış Koşusu’nun dördüncüsü ise 20 Mart’ta gerçekleşti. Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla gerçekleşen koşuya Ali İsmail’in düşlerinin peşinde, barış için koşan bine yakın kişi katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Murat Hayzaran, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in de katıldığı Hatay Barış Koşusu’nda 10 km’lik parkurun yanı sıra 4 km’lik Halk Koşusu da yer aldı.

“Binlerce Ali’miz oldu”
Emel Anne, “İki sene sonra sanki hiç ara vermemişiz gibi bir araya gelmek, Ali İsmail’i doğum gününde anmak ve barış için koşmak, özgür bir dünyaya dair umutlarımızı yeşertti. Biz Alişimizi kaybettik ama yüzlerce, binlerce Ali’miz oldu. Gücümüzü sizlerden alıyoruz. Bizimle beraber olan, bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu