Oduncu:”Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayramdır 23 Nisan! “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla yayınladığı açıklamasında:”Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

23 Nisan; Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir düşmanlık dünyasına karşı ayağa kalkan Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni meydana getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder.

Bizler; okul öncesi çocuklarımızın ikinci anne kucağı olma misyonu ile Ata’mızın bu düşünce ve ilkeleri doğrultusunda; vatanına, bayrağına milli değerlerine sahip çıkan, insan ve doğa sevgisiyle dolu nesiller yetiştirmek gayesiyle var gücümüzle çalışmaktayız.

23 Nisan’ın 104. yılında, egemenlik yolunda yürüyen minik ve cesur yüreklere ve depremde kaybettiğimiz tüm meleklerimize selam olsun, bayramımız kutlu olsun.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu