Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi’nde  tatlı bir heyecan yaşandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne kaymakamı Mesut çoban önderliğinde; Türk Eğitim vakfı ile Save the children Türkiye temsilciliği işbirliği ile yapılan  halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Halı saha açılış programına Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan,Defne gençlik Spor İlçe Müdürü Sedat öntürk, Save the children Türkiye temsilciliği planlama yöneticisi Ahmet Dal Save the children Hatay temsilcisi Özlem Çalışkan,Yüklenici firma temsilcisi Mustafa Yılmaz, Okul aile birliği başkanı Mithat Mersin okul aile birliği başkan Yardımcısı Hasan kabakulak ve okul öğretmenleri katılımları gösterdiler.

Okul müdürü Ahmet Hayri Yılmaz  ; “Çocuklarımızın her alanda başarılarını arttırmak adına büyük bir özveri ile her daim yanımızda olan; okul aile birliğine, değerli öğretmenlerimize ve halı sahamızı bizlere kazandıran başta sayın kaymakamımız ve değerli paydaşlara teşekkürlerimizi bir borç bilirim. “ dedi.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan konuşmasında :” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünü hatırlatarak, bizlerinde amacı iyi ahlaklı, topluma faydalı, vatanını, bayrağını, milletini seven iyi insanlar yetiştirmektir. Okulumuza Kazandırılan bu halı sahanın yapılmasına vesile olan başta Kaymakamımız Sayın Mesut Çoban’a, Save The Chıldren temsilcileri hayırseverlere, Okul Müdürüne ve katkın sağlayan herkese teşekkür ediyor, halı sahamızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Halı sahanın yapımında emeği geçenlere okul müdürü Ahmet Hayri Yılmaz ve okul aile Birliği başkanı Mithat Mersin plaket takdim etti.

Açılış sonrası; katılan misafirlerin başlama vuruşu ile Hatay şampiyonu Kız Futbol Takımımız gösteri maçı yaparak, misafir ve okul arkadaşlarına keyifli dakikalar yaşattılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu