SAMANDAĞ BELEDİYESİ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı 2 Eylül 2022 Cuma günü saat 15:00’da Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Samandağ Belediye Başkan Vekili Ayhan Boğday başkanlığında gerçekleşen Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Karara bağlanan maddeler şu şekilde:

1- Bir önceki meclis toplantısı tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2-  Belediyemizin sınırları dahilinde faaliyet gösteren ve bağımsız olarak değerlendirilebilir atık toplayıcılığı yapanlar ile ilgili 2022/6 Sayılı “Bağımsız Atık Toplayıcıların Çalışma Usul ve Esasları” ile ilgili yönetmelik görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

3-  Hatay 2. İdare Mahkemesinin 2022/40 İdare sayılı dosyası ile ilgili verilen kararının yerine getirilmesi amacıyla; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birimleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Esasları çerçevesinde 1 adet 5 Dereceli Mimar kadrosunun ihdası; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesinin 3. Fıkrası gereğince Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel olarak çalıştırılması ve ücretinin tespiti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

4- Belediye Meclisinin Ekim ayında yapacağı toplantının 7 Ekim 2022 Cuma günü saat 15:00’da belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılması oy birliği ile kabul edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu