REYHANLISPOR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İlimizi Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) temsil eden Reyhanlıspor, hafta sonunda ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ düzenledi.
Yenişehir Göl Gazinosu Sosyal Tesislerinde düzenlenen dayanışma gecesine Hatay bir önceki dönem Miletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Kurt, Mehmet Çüter, işadamları ve Reyhanlıspor’a gönül veren davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Reyhanlıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahbaz, “Herkesin kaçıp yanına yaklaşmadığı Reyhanlıspor’un ateşini ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, Ali Tunç Bayır hocam, Ahmet Taş , Ali Haydar Şanverdi ve İhsan Barurçu hocalarım bütün sevgimiz heyecanımız ve içtenliğimizle sarıp ya Allah deyip ilçemize futbol heyecanını meşalesini yakıp tekrar start verdik. İyide bir takım oluşturduğumuzun kanaatindeyim. Bu takım sadece Yönetim kurulu, Kaymakam bey ve Belediye Başkanını temsil etmiyor. İçinde yaşayan STK’ları. İş insanlarını , ilçede hizmet veren kurumsal yapıları, yaklaşık 450 bin kişiyi temsil etmektedir. Başarı birlikte hareket edip birleşmekten geçer. Faaliyeti yok olmaya doğru giden Reyhanlıspor’u risk alarak ayağa kaldırmak için bu görevi kabul ettik. İmkanlarımız doğrultusunda maddiyatım ve 25 yıllık bilgim, tecrübem ve spor camiasındaki dostlarımla mevcut hocalarımın desteği ile yola çıktım. Ben kaymakam beye ve Belediye başkanımıza inanıyorum ancak bu iş sadece onların yardımı ve katkısıyla altından kalkılacak bir şey değildir. Tekrar diyorumki Reyhanlı kamuoyu gün destek ve birlikte hareket etmek günüdür. Geceye katılan ve kulübümüze destek olan herkese yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu