Muhtarın Yeri Farkı İle Yöresel Kahvaltı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türk mutfağında kahvaltının yeri bir başkadır.Çünkü Kahvaltı günün ilk öğünüdür ve vücudun gün boyu ihtiyaç duyacağı besinleri almasına yardımcı olur. İşte böylesine önem arz eden bir öğünü en doğal ve en leziz halleri ile müşterilerine sunan bir mekan ziyaret ettik.

17 Ağustos 2004’te hizmete başlayan Muhtarın Yeri Restaurant,Damak çatlatan lezzetleri,Muhteşem soğuk mezeleri ve special sunumlarına ilave olarak yöresel kahvaltı sunumu ile farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Uluslararası kalite belgesi ve kendisine duyulan güven ile emin adımlarla yol alan huzur içerisinde zaman geçirebileceğiniz nadide mekan Muhtarın Yeri Restaurant,Güne humteşem bir kahvaltı ile başlamak isteyenlerin adresi konumunda.şehir dışından gelen yerli ve yabancı turistlerin yanında Antakya’lı hemşerilerimiz muhteşem bir kahvaltı için Muhtarın Yeri Restaurant’ı tercih ediyorlar.

Genç ve başarılı işletmeci Serkan Çiftçi yaptığı açıklamasında:” Muhteşem lezzetleri ile 18 yıldır damak zevkine önem verenlerin adresi olan işletmemiz son dönemde yöresel kahvaltı sunumu ile de adından söz ettirmeyi başardı. Hızlı ve güler yüzlü servisi, geniş otopark alanı ile birlikte çocuk parkına sahip Muhtar’ın Yeri’nde günün ilk saatlerinde başladığımız servisimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar en kusursuz biçimde devam etmektedir.Alanında deneyimli şeflerimiz tarafından hazırlanan kahvaltı sunumumuz lezzeti ile midelere görünümü ile de gözlere şölen yaşatmaktadır.Yöresel kahvaltı lezzetlerinin en kaliteli ve en doğallarını sunduğumuz kahvaltı menümüz aynı zamanda uygun fiyatı ile de takdir toplamaktadır.Bu muhteşem kahvaltı lezzetleri için herkesi Muhtarın Yeri Restaurant’a bekliyoruz.”dedi.

Muhtarın Yeri Restaurant  rezervasyon telefonu  0 326 241 5012

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu