Merhum Ahmet Bayır’ın  Ruhuna Hatmi Şerif Okundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da hayata gözlerini yumarak sevenlerini üzüntüye boğan Bayır ailesinin kıymetli büyüğü Merhum Ahmet Bayır’ın  ruhuna hatmi şerif okutuldu.Merhum Ahmet Bayır Mekke’de Cennetü’l-Muallâ mezarlığına defnedilmişti.

Antakya Ülkü Ocakları Başkanlığı önünde kurulan taziye çadırında bölgemizin sevilen Hocalarının okudukları Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu.

Yoğun katılım ile gerçekleşen Hatmi Şerif programına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner,Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yüksek,Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri,Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun, TÜRKAV Antakya Şube Başkanımız Mehmet Delioğlu, Türkav 2. Başkanı Mustafa ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok, Müdürleri,STK Başkanları,Akraba ve sevenleri katılarak Bayır ailesinin acısına ortak oldular.

Merhum Ahmet Bayır’ın  ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Şehri Hatay Haber Portalı    Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu