Modayı Pera Butik İle Takip Edeceksiniz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tarz giyime önem veren ve Gardırobunuza pozitif bir enerji katmak isteyen kadınların  son dönemde uğrak noktası olan Pera Antakya Butik  yeni sezon modelleri , trend elbiseleri, giysileri, Ayakkabı modelleri ve takı çeşitleri ile sektörde istikrarlı yükselişini sürdürüyor.Merkezi konumu ile herkesin rahat bir biçimde ulaşabildiği  Pera Antakya Butik  aynı zamanda uygun fiyatları ile de müşterilerinden takdir toplayan bir işletme olarak da çıkıyor karşımıza.

Genç Girişimci Kadınlar tarafından işletmeciliği yapılan Pera Antakya Butikte son trend ürünlerini bulabiliyorsunuz.  Pera Antakya Butik  İşletmecileri yaptıkları açıklamalarında :” Dört yıldır başarılı bir biçimde hizmet verdiğimiz butik sektöründe yaklaşık üç ay önce Kanatlı mahallesinde  hizmete açtığımız yeni işyerimizde şıklığına önem veren kadınlar için hizmetimize hız kesmeden devam ediyoruz. Önemli markaların ürünlerinin yanı sıra birbirinden şık ayakkabı modelleri ve takı çeşitlerimizi uygun fiyatlar ile sunduğumuz işyerimizde gördüğümüz yoğun ilgi bizleri fazlası ile mutlu etmektedir.

Şunu belirtmek isteriz ki ihtiyacı olan herhangi bir  ürünü almak üzere işyerimize gelen müşterimiz uygun fiyatlarımız karşısında muhteşem kombinler yaparak mutlu bir biçimde Pera Antakya Butikten ayrılmaktadır. Müşteri memnuniyeti bizim için olmazsa olmazdır. Bu anlamda güleryüzlü çalışanlarımız ile birlikte kusursuz hizmet verebilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Aynı zamanda sosyal medya hesabımız olan İnstagram sayfamız @peraantakya_butik de güncel bir biçimde tüm modellerimizi paylaşmaktayız.Yeni sezon ürünlerimizi sunmaya başladığımız iş yerimizde modellerimizi görmek adına tüm bayanlarımızı  mağazamıza bekliyoruz. Tercihleri ile bizleri kısa sürede önemli bir konuma getiren tüm kıymetli müşterilerimize teşekkür ediyor şıklıkları ile göz kamaştırmak isteyen bayanları iş yerimize bekliyoruz.”dediler.

Pera Antakya Butik  General Şükrü Kanatlı Mahallesi  Sönmez Apartmanı altında hizmet veriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu