Minik Balerinler Emin Ellerde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinde bale eğitimi gören 3-4 yaş gurubu minik balerinler emin ellerde çalışmalarını sürdürürken sergiledikleri performans ile gelecek vadediyorlar.
1996 yılından bugüne “Sanat Burada “ sloganı ile oldukça başarılı işlere imza atan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinde bale dersleri akademinin kurucusu Fatma Satar tarafından veriliyor. Çocuklarının iyi birer balerin olmasını isteyen veliler bir yandan gururla izledikleri öğrencilerini oldukça başarılı bulduklarını söylerken bir yandan da çocuklarımız Fatma Satar hocamız ile emin ellerde ifadelerini kullandılar.

Bale eğitimi zorlu bir süreci kapsadığı için baleye erken yaşlarda başlamak önemlidir diyen Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinde bale dersleri akademinin kurucusu Fatma Satar yaptığı açıklamasında :” Gördüğünüz gibi iyi birer balerin olmak için eğitimlerini hiç aksatmadan çalışmalarını sürdüren minik balerinlerimiz ile eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Geleceğin balerinleri minik öğrencilerimizin ilk basamak eğitimlerini en iyi biçimde vermek adına var gücümüz ile çalışıyoruz.Eğitimlerinin finalinde MEB onaylı 1.Kademe sertifikası alacak olan minik balerinlerim ile gurur duyuyor çocuklarına bale eğitimi aldırmak isteyen tüm velilerimizi verdiğimiz eğitimleri yakından görmek adına Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisine bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu