KİM NE DERSE DESİN HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ve İskenderun halk toplantılarında vatandaşlar ve esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Savaş, İskederun’un Bekbele ve Denizciler Mahallesi ile Defne ilçesine bağlı Gümüşgöze Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluşarak gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgiler verdi ve yapılacak olan projeleri anlattı.
“DEPREMDE HİÇBİR ZAMAN BURAYI TERK ETMEDİK”
Başkan Savaş, “Hemşehrilerimiz demografik yapının bozulmasından, iktidarın tehdit dilinden ve ötekileştirmesinden çok rahatsız. Bizler gerçekleri her zaman gündeme getiriyoruz. İktidar da bu durumdan oldukça hoşlanmıyor. Yapılan agresif algılar, aslında iktidarın ruh halini ve yaşayacakları kaybetme psikolojisini taşıyor. Kaybedecekleri zaman dilimi de yaklaşıyor. Depremde hiçbir zaman burayı terk etmedik. En zor zamanlarımızda Hatay dışına gidenleri, interneti kesenleri, çadır satanları ve attıkları iftiraları herkes biliyor” dedi.

HBB Başkanı Lütfü Savaş, enflasyon artışlarından ve geçmiş sıkıntısı yaşayan esnafın oldukça zor durumda olduğunu söyledi.
“ZOR GÜNLERİ DE HATAY HALKI İLE BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”
Hatay’ın her noktasında hiçbir zaman ayırım yapmadan hizmet verdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Savaş, “ Siz değerli halkımın katkılarıyla yeniden kazanacağız ve sesimizin kısılmasına izin vermeyeceğiz. Kim ne derse desin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Zor günleri de Hatay halkı ile birlikte atlatacağız. Daha gidecek çok uzun yolumuz var. Hatay’ın altyapısını yeniliyor yapacağımız konutlarla yaralarımızı birlikte saracağız” diye konuştu.

Savaş, ziyaretlerinin devamında Avrasya Yerel Yönetimler Birliği (AYYB) Başkanı Dr. Hasan Cengiz ve yönetimi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.
Başkan Savaş’a ziyaretlerinde CHP İskenderun ilçe Başkanı Hüseyin Derin ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu eşlik etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu