Kaşıkçı, seçim çalışmalarını Altınözü’nde sürdürdü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçiminde yeniden MHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak çalışma ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim çalışmalarını kesintisiz sürdüren MHP Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı Altınözü’ndeki temaslarına esnaf ziyareti ile başladı. Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Kaşıkçı Başkan Yusuf Bulanık ve İlçe yönetimi tarafından karşılandı. AK Parti İlçe Başkanlığı’nda bir süre sohbet eden MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Altınözü KAÇEP Başkanı Fatma Türk ve MHP teşkilatı misafirperverliği için AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık’a teşekkür etti.

Kaşıkçı esnaf ziyaretlerinden sonra Altınözü ilçesinde Toprakhisar, Boynuyoğun, Yarseli, Kıyıgören, Ziyaret, Mayadalı, Keskincik ve Kansu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaşıkçı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Mahalle ziyaretlerinde açıklama yapan MHP Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı; “MHP olarak el ele, gönül gönüle, omuz omuza vermiştir. Allah’ın izniyle de en büyük amacımız, arzumuz ve isteğimiz, Milliyetçi Hareket Partimizin bulunduğu Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşmasıdır. İkinci en büyük arzumuz da Hatay’dan MHP olarak bu dönem beni tek başıma bırakmayın. Hataylı hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacak ve oyunu hizmetten ve projeden yana kullanacaktır” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, 14 Mayıs’a kadar ziyaret ve temaslarını Hatay genelinde sürdüreceğini ve Altınözü’nün diğer mahallelerini ziyaret etmek ve temaslarda bulunmak için tekrar geleceğini söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu