Kan ver, can ver!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Muhtarlar Lokali’nde yarın saat 10.00 ile 18.00 arasında kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlenecek. Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, tüm Altınözülüleri kan bağışında bulunmaya davet etti

Hatay’ın çeşitli ilçelerinde Miraç Ata ile kök hücre ve bağışına ihtiyaç duyan tüm hastalar için gerçekleştirilen Kök Hücre ve Kan Bağışı Kampanyası yarın Altınözü’nde gerçekleştirilecek. Altınözü’ne gelerek kurum ve STK’ları ziyaret ederek herkesi kampanyaya destek olmaya çağıran Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Türk Kızılay Altınözü Şube Temsilcisi Hüseyin Gülseren ve beraberindeki heyetle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Kan ve kök hücre bağışının önemine vurgu yapan Özbakış, gazetemiz aracılığıyla vatandaşlara kampanya destek olma çağrısında bulundu.

KAYMAKAM GÜMRÜKÇÜ: TÜM HASTALARA UMUT OLALIM

Beraberindeki heyetle birlikte Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü’yü de ziyaret eden Özbakış, kampanyaya ilişkin Kaymakam Gümrükçü’ye bilgi verdi. Vatandaşlara kan ve kök hücre bağışında bulunmaları yönünde çağrı yapan Kaymakam Gümrükçü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli Altınözülü Hemşehrilerimiz; Miraç Ata yavrumuz ve benzer durumda olan tüm hastalarımız için düzenlenecek Kan ve Kök Hücre bağışı kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz.

Miraç Ata kardeşimiz ve kan – kök hücre bekleyen tüm çocuklarımız için bağışta bulunalım, umut olalım” çağrısında bulundu.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Altınözü Halk Eğitim Merkezi’nde Kan Bağış Kazanım Uzmanı Esra Yoylu anlatımıyla kursiyerlere yönelik kök hücre ve kan bağışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Özbakış, “Kök hücre ve kan bağışının önemini anlatarak 19 Ocak’ta Altınözü’nde gerçekleşecek Miraç Ata ve Kök Hücre ile Kan Bağışı bekleyen tüm hastalar için düzenlenen kan bağışı kampanyamız için desteklerini talep ettik” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu