Kadınların hayatın her alanında var olması için çalışıyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi, Genel Merkez Kadın Kolları Akdeniz Bölge Koordinatörü Nuran Alim, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Sarı’nın eşi Meryem Sarı’nın da hazır bulunduğu ziyarette MKYK üyesi Alim’e AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın ve Altınözü ilçe koordinatörü Ela Güleryüz eşlik etti. Gerçekleşen görüşmede ilçeye yaptıkları hizmetlere ilişkin misafirlerine bilgi veren Başkan Sarı, kadınların hayatın her alanında etkin rol alması adına önemli işlere imza attıklarını ifade etti.

Altınözü Belediyesi olarak kadınların hayatın her alanında var olması için çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Sarı, “Biz Altınözü Belediyesi olarak kadınlarımızın hayatın her alanında etkin bir şekilde var olması için çalışıyoruz. Buna göre proje üretiyoruz. Altınözü Belediyesi Kültür Evi’nde kadınların istihdamının yanı sıra sosyal yönlerini de destekleyen Zeytin Emeği Kooperatifi’nin varlığı bu çalışmalarımızdan sadece biri. Bizler kadın ve erkeğin bir bütünün iki eşit yarısı olduğuna inanan bir anlayışa sahibiz. Belediye olarak çalışmalarımızı bu anlayışla sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Çeşitli konulara ilişkin yapılan istişarelerin ardından Başkan Sarı, ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti ve Genel Merkez Kadın Kolları Akdeniz Bölge Koordinatörü Nuran Alim’e zeytinyağı hediye ederek, bu ürünün ilçe için ne denli önemli olduğunu anlattı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu