Hayırsever Gerkes’ten  100 Öğrenciye Bilgisayar Desteği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz iş dünyasının başarılı isimlerinden biri olmasının yanında gerek hayır işlerinde, gerekse sosyal yardım işlerinde vatandaşların zor zamanında yanında olan İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes, 100 öğrenciye bilgisayar verecek.

Asrın felaketi sonrasında zor durumda yaşam mücadelesi veren aileler ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim öğretim hayatlarında büyük katkı sağlayacak olan  masa üstü bilgisayarları dağıtacak olan İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes bir kez daha gönüller fethetti.

Dağıtacakları bilgisayarlar ile öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes  yaptığı açıklamasında:“2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Bu yıl yaşadığımız deprem dolayısıyla geliri olmayan ihtiyaç sahibi 100 öğrencimize bilgisayarlarını teslim edeceğiz. Cenab-ı Allah canımızı sağ koyduğu sürece bu tür yardımlarımızı Allah’ın rızasını kazanmak için yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza her zamankinden daha fazla destek olmalıyız.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu