Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda muhteşem final

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve bu sene ikincisi düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Altınözü Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan etkinliklerin sonuncusu Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

Altınözü Halk Eğitim Merkezi’nin “Hayat Boyu Öğrenme” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda ilçe protokolünün yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen ve 1-7 Haziran tarihleri arasında birbirinden renkli etkinliklerle kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında dans gösterileri, karate gösterisi, müzik dinletisi ve masal anlatımı gibi büyük beğeni toplayan etkinlikler gerçekleştirildi.

Altınözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, gerçekleştirdikleri etkinliklerle Hayat Boyu Öğrenme haftasını dolu dolu yaşadıklarını ifade ederek hafta boyunca yapılan çalışmaları anlattı. Çeşitli bölgelerde açılan sergilerin yanı sıra tiyatro gösterileri, sportif yarışmalar ve birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığını ifade eden Müdür Doğruca, yaptığı konuşmada Halk Eğitim Merkezi’nin faaliyetleri ve amaçlarını anlattı. Müdür Doğruca’nın konuşmasının ardından Altınözü Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslarla ilgili bilgilendirici bir sunum yapıldı. Daha sonra birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirdi.

Programa Altınözü Belediye Başkan Vekili Ali Bozkurt, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Altınözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, Altınözü Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Duman, Altınözü İlçe Müftüsü İrfan Şafak, öğretmenler, öğrenciler ve kursiyerler katılım gösterdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu