Hatay’da ‘Aile Okulu’ tamamlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Müftülüğü tarafından düzenlenen” Aile Okulu”, “Belge Takdim ve Kapanış Töreni” Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.Programa; İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Müftü Yardımcıları Murat Akçay ile Abdullah Sertoğullarından, Antakya İlçe Müftü V. Mehmet Emin Eneç, Emekli İl ve İlçe Müftüleri, Antakya ve Defne İlçelerinde  görev yapan din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri hazır bulundu.

Antakya Nakip Camii İmam-Hatibi Musa Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program; İl Müftüsü Bilgili’nin açılış konuşmasıyla devam etti.

İl Müftüsü Bilgili ,  Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Murat Alkan’a teşriflerinden dolayı teşekkür etmesiyle başladığı konuşmasında 8 hafta boyunca devam eden “Aile Okulu Projesi”ne katılan görevlilerimiz ile kursiyerlerimize teşekkür etti.

İl Müftüsü Bilgili’nin  konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Murat Alkan’ın “Ailede Çevre ve Tüketim Ahlakı” konulu konferansıyla devam eden program, belge töreni ve hediye takdimiyle sona erdi.

Aile Okulu Seminerleri; Antakya İlçemizde 02 Şubat – 23 Mart 2022 tarihleri arasında her Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arasında Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde, 13.00-15.00 saatleri arasında Kırıkhan 15 Temmuz Şehitleri Ulu Camii Salonunda, 3 Şubat-24 Mart 2022 Tarihleri arasında her Perşembe 10.00-12.00 saatleri arasında İskenderun Belediye Kültür Sarayında ve 13.00-15.00 arasında Dörtyol Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu