Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü’nde incelemelerde bulundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü’ne gelerek ilçede yapımı süren projeleri inceledi. Yeni devlet hastanesi, yeni hükümet konağı ve kent meydanı, TOKİ konutları ve Zeytincilik Araştırma Enstitüsü alanlarında incelemelerde bulunan Vali Masatlı, çalışmalarda gelinen duruma ilişkin ekiplerden bilgi aldı. Vali Masatlı ilçe esnafıyla da bir araya geldi. Vali Masatlı’ya Altınözü temaslarında Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Sağlık Müdürü Tolga Alkan ve Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akın ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.
İlk olarak hastane alanında incelemelerde bulunan Vali Masatlı, çalışmalarda gelinen duruma ilişkin ekiplerden bilgi aldı. B sınıfına yükseltilen hastanenin kısa süre içerisinde yapımının tamamlanarak hizmete açılacağını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, B sınıfı Altınözü Yeni Devlet Hastanesi’nin içerisinde tüm uzman hekim branşları barındıracağını, 120 yatak kapasiteli olacağını, 20 yoğun bakım ünitesi, 10+1 diyaliz ünitesi ve 3 diş klinik ünitesi ile vatandaşlara hizmet vereceğini aktardı.
Vali Masatlı Altınözü temasları kapsamında yapımı devam hükümet konağı ve kent meydanı inşaat alanı, Altınözü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nü ve TOKİ deprem konutlarını da inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu