HATAY VALİSİ ARSUZ’A ÇIKARTMA YAPTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bir dizi programlarda bulunmak amacıyla geldiği Arsuz’da kamu yatırımlarını da yerinde inceledi. İlk olarak 75 yatak, 22 poliklinik, 4 takviye bölüm, 5 adet yoğun bakım, 5 diyaliz ve 19 acil yatak, 2 genel anestezi ve 3 ameliyathane ile vatandaşlara sağlık hizmeti sunan Arsuz Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Masatlı, Başhekim Süha Şen ile birlikte hastane birimlerini gezip bilgi aldıktan sonra, muayeneye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti, yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.
Daha sonra Gülcihan Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden 4 Derslikli Gülcihan İlkokulu ile 16 Derslikli Gülcihan Anadolu Lisesi inşaat sahalarında incelemelerde bulunan Vali Masatlı, deprem dayanıklılığı esas alınarak yapımı hızla devam eden betonarme ilkokulu ile hafif çelikten inşa edilen Anadolu lisesinin tamamlandığında başarılı bir gelecek için çabalayan öğrencilere ve gençlere yol gösterici olacağını söyledi.
Gülcihan Camii ve Lojmanının da temel atma törenini gerçekleştiren Vali Masatlı, 6 Şubat depremlerinde zarar gören ve gerekli inşa çalışmaları sonucu kısa sürede hizmete hazır hâle getirilen Arsuz Öğretmenevini ziyaret etti. Burada Arsuz’un kanaat önderleri ve vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Masatlı, il ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında istişarede bulundu.
Vali Masatlı, kendisine eşlik eden Kaymakam Hasan Gökpınar ve beraberindeki heyetle Pirinçlik Mahallesi’nde faaliyet gösteren Defne Su Ürünleri Balık Üretim Tesisi’nin işletme sahasını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu