HATAY HAKEMİ KRİTİK MAÇTA DÜDÜK ÇALACAK

WhatsApp-Image-2024-01-17-at-18.41.13-e1705563408866-720x420-1
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hatay Bölgesinin başarılı hakemlerinden Berat Buğra Çelik, TFF 2. Lig’de haftanın en kritik karşılaşması olan Serik Belediyespor-Bucaspor 1928 maçına orta hakem olarak atandı.

Hatay’ın genç hakemi yükselen form grafiği ile Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından 2. ve 3. Lig’deki kritik maçlara görevlendiriliyor.

TFF 2. Lig’de iki şampiyon adayı takımının karşı karşıya geleceği zorlu maçta Hatay Bölgesi Hakemi Berat Buğra Çelik düdük çalacak.

Hatayspor’un emektar kaptanlarından Şahap Çelik’in oğlu olan Berat Buğra Çelik, Hatay’ın başarılı Klasman bölgesi hakemi olarak dikkat çekiyor.

29 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak Serik Belediyespor-Bucaspor 1928 maçında orta hakem görevini yapacak. Yardımcılıklarını da Feyzullah Çimen, Muhammet Mahmut Delimazı yaparken, dördüncü hakem  olarak da Ali Emir Yolcu görev alacak.

İlgili Haberler

Puan Durumu