Hatay Beşiktaşlılar Derneğinden Ramazan Yardımı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından yapılan organizasyonda ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolileri verildi. Dernek binasında gerçekleşen programa Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve Beşiktaş Denetleme kurulu Başkan adayı Oğuz Kemal  Bulut katılırken belirlenen listedeki tüm ihtiyaç sahiplerine düzenli bir şekilde Ramazan Kolileri teslim edildi.

Ramazan Kolilerini teslim alan aileler desteklerinden dolayı Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği olarak geleneksel Ramazan yardımı programlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Mehmet Yıldız açıklamasında :” Bolluk,bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan ayında Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hazırladığımız Ramazan kolileri ile ihtiyaç sahibi ailelere bir nebzede olsa destek olmayı amaçladık. Ailelerimizden aldığımız samimi bir teşekkür bizlerin mutlu olmasına yeterken faydalı bir işe daha imza atmanın mutluluğunu yaşadık.Kolilerin hazırlanmasında ve dağıtım aşamasında büyük emekleri olan kıymetli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor ,Bu anlamlı etkinlikte yanımızda yer alan Beşiktaş Denetleme kurulu Başkan adayı Oğuz Kemal  Bulut’a şükranlarımızı sunuyorum. Allah yardımlarımızı kabul etsin.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu