Gülten & İhsan Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Arslanoğlu ve Esmerligil ailelerinde düğün heyecanı yaşandı. Nazan&Ercan Esmerligil çiftinin dünyalar güzeli kızları Gülten ile Arslanoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Arslanoğlu&Sabriye Arslanoğlu çiftinin yakışıklı oğulları İhsan dillere destan bir düğün töreni ile mutluluğa evet dediler.

Savon Hotel’de gerçekleşen muhteşem düğün törenine Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hyundai Assan Genel Müdür Yardımcısı Öncü Karaoğlan,Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Murat Hayzaran ve yönetim kurulu üyeleri,Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, İş adamları, Arslanoğlu Otomotiv çalışanları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Her bir ayrıntının en ince biçimde düşünüldüğü düğünde konukların alkışları arasında piste gelen Gülten & İhsan çifti ilk dansları ile izleyenleri adeta büyülediler.

Daha sonra gerçekleşen nikah merasiminde genç çiftin nikahlarını Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz kıyarken, Şahitliklerini Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi,Ali Arslanoğlu,Onur Sefa Çakır,Murat Gelmen,Kemal Esmerligil,Saliha Kırar,İrem Otuzbir ve Yurdagül Yılmaz yaptılar. Gülten & İhsan çiftine evlilik cüzdanlarını hayırlı olsun diyerek veren Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.Nikah merasimi toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Eğlencenin bir saniye bile durmadığı gecede Ozan Doğulu sergilediği DJ performansı  , Devrimcan Kapdan Darbuka Show & İnteraktif Show & Performans Sanatı darbuka şovu ile düğüne damga vurdu.

Aile bireylerinin katılımı ile düğün pastasını kesen Gülten & İhsan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken genç çift bu mutlu anlarında yanlarında olduklarından dolayı tüm sevdiklerine teşekkür etti.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak Gülten & İhsan Arslanoğlu çiftine hayırlı oldun dileklerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu