Gülendam & Burak Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bursa’nın saygın ve sevilen ailelerinden Akdoğan  ailesi ile Hatay’ın köklü  ve sevilen ailelerinden Karagündüz ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Gönül&Güven Akdoğan çiftinin dünyalar güzeli kızları Gülendam ile Selma&Fatih Karagündüz çiftinin yakışıklı oğulları Burak muhteşem bir düğün töreni ile mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

Ayışığı Düğün Salonunda yoğun katılım ile gerçekleşen düğün törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili,İş insanları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Salonu dolduran konukların alkışları arasında salona giriş yapan Gülendam & Burak çifti güzellikleri ile herkesi adeta büyülediler. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tarafından nikahları kıyılan genç çiftin şahitliklerini Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik,İş İnsanı Cengiz Bayır,Selçuk Karagündüz ve gelinin dayısı Bodrumlu iş insanı Şener Çapal yaptılar.Evlilik cüzdanını genç çifte teslim eden Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik hayırlı olsun diyerek mutluluk dileğinde bulundu.

Düğün pastasını aile bireylerinin katılımı ile gerçekleştiren ve Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Gülendam & Burak çifti bu mutlu anlarında yanlarında olduklarından dolayı tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Hatay Gazetesi olarak Gülendam & Burak Karagündüz çiftine hayırlı oldun diyerek bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu